Instalatii PerformanteIncalzirea si aerul conditionat din Celeritas Residence sunt gandite sa asigure confort cu un consum cat mai redus de energie si bineinteles cu costuri reduse.
Radiatoarele si echipamentele de aer conditionat sunt controlate de o consola unica, care permite locatarului sa aleaga regimul dorit, si sa programeze orele de functionare sau sa treaca intregul apartament pe regim de vacanta.

In acest fel costurile pot fi reduse semnificativ, mentinand gradul de confort la cele mai inalte cote.
In plus, regimul de functionare poate fi comandat de la distanta folosind un calculator, o tableta sau un smartphone.
Tot cu ajutorul unui calculator, tableta sau smartphone, locatarii vor putea stii in orice moment, consumul de apa, apa calda menajera sau energie termica, pentru apartamentul propriu putand astfel controla costurile.

Comunicatiile asigurate in Celeritas Residence, se inscriu si ele pe traiectoria de tehnologie avansata caracteristica acestui imobil. Televiziunea, accesul la internet si telefonia sunt asigurate prin fibra optica, la cel mai inalt standard de calitate. Trebuie precizat ca fiecare locatar va putea alege simultan doi furnizori de servicii de comunicatii din cei patru racordati la cladire (Orange, Telekom, UPC sau RCS/RDS). Alegerea se va putea face prin negociere directa cu furnizorii respectivi, in functie de cerinte si ofertele de pret.
Cladirea este dotata cu doua lifturi de fabricatie Schindler - Germania, din care unul ajunge pana in parcarile subterane.
Securitatea proprietatii este asigurata atat prin accesul controlat prin videointerfon cat și prin camerele de luat vederi instalate in jurul cladirii. Usile apartamentelor sunt metalice, rezistente la efractie, iar la intrarea de la parter este prevazut spatiu pentru portar sau alt tip de paza.

Celeritas Residence Logo

Te asteptam pentru noutati pe pagina noastra